[...]På kontoret äter vi dem till afterworken och då till ganska blaskig kontorsöl. Men jag tror de har mer potential som tillbehör. [...]Och då väckte de min nyfikenhet. Jag fick ett par påsar chips, som jag själv kunde köpt för... ja... 45:00? i vilken butik som helst, så det var inte så mycket pengarna som parnings-utmaningen.
Chipsen finns nu här hemma och i veckan tänkte jag utmana Grillchipsen och Sourcream & Onionchipsen med en amerikansk DIPA, en fatlagrad skotsk imperial stout och en belgisk gueuze av tuffare snitt.
Så får vi se vad som händer...
Det här låter kul! Ser fram emot fortsättningen.
SvaraRaderaChips är verkligen gott, har ännu inte smakat några av de där nya. Bara att hoppas att de verkligen smakar extra mycket, då kommer det att bli en succé!
SvaraRaderaSom chipsälskare så måste man försöka få tag i dessa. Kul att prova nytt. Dom fanns inte på mitt ICA dock.
SvaraRaderaFast jag irriterar mig på allt som är "super". Super hit och super dit. Måste allt vara super?! Ja, jag tror jag "rasar" ;-)
Mina högst empiriska erfarenheter på ämnet utnämner veteöl av tyskt snitt till den ultimata chipsölen. Ska bli kul att se vad du kommer fram till...
SvaraRaderaJag äter nästan bara Estrella Grillchips då jag gillar d em väldigt mycket så jag är nyfiken på öl till grillchips. Så kan man få ytterligare en ursäkt att köpa chips...
SvaraRaderaDom kunde ju kalla dem imperial chips! ;)
SvaraRadera/Erik
Snart i en butik nära dig: Närke Stormakts-lövpotatis. Med smak av rökmalt och rädisor.
SvaraRaderaEller kanske inte?